Feines de jardineria al juliol

Feines de jardineria al juliol, la calor, la baixa humitat i els dies més llargs fan que el nostre jardí durant aquest mes ens reclami més atenció, a Merca Jardi sempre us podem assessorar de les accions que heu de fer de forma personalitzada però us deixem a tall d’enunciat algunes de les recomanacions , actuacions  genèriques per aquests dies de calor.

Nodreix i treu herbes dels parterres ja que estaran florint, però sempre poden beneficiar-se d’una petita ajuda extra.  Aconsegueix més flors en els parterres, testos i cistelles penjants afegint un aliment líquid un cop a la setmana amb el reg.

Si també tens una mica d’hort, els cultius d’hortalisses també necessiten alimentació setmanal per assegurar el millor creixement.

I mantenir les males herbes a ratlla, que roben la humitat i els nutrients vitals. Cal fer-les fora amb l’ ajuda de aixades fent separadors entre les fileres de vegetals i les vores. Les males herbes més grans han de ser desenterrades o arrencades a mà.

Potència la  gespa fins i tot la gespa més verda es beneficiarà d’un tònic d’estiu per ajudar durant la resta de la temporada.
Si utilitzeu un tipus de nutrient granulat per a la gespa, espargiu segons les instruccions i cal regar-la sovint. Tallar la gespa al mínim un cop per setmana durant aquest mes i retallar les vores després de tallar per a un acabat net.

Aconsegueix més flors, quan treguis les flors que s’estiguin marcint, assegura’t de treure la beina de la llavor, la planta utilitzarà la seva energia per a la formació de nous brots, en lloc de desenvolupar les llavors.